ANSIKTSBEHANDLINGAR

FACE HOLISTIC     

(60min 750kr)

Ingår; ansiktsrengöring, hudanalys, djuprengörande peeling, brynplockning, ansikts-, nack/dekolletage- och handmassage, anpassad ansiktsmask och avslutningsvis ett exklusivt ansiktsserum, dagkräm och lätt make-up.

Ansiktsbehandlingen passar alla hudtyper.

AKNE HOLISTIC   

(50min 595kr) 

Ingår; ansiktsrengöring, hudanalys, exfolierande kemisk peeling, aromadränage massage, djuprengörande lermask med infraröd värme och avslutningsvis ett ansiktsserum/dagkräm.

Vid behandIing av akne är det viktigt att tänka holistiskt och jobba resultatinriktat och långsiktigt både invärtes och utvärtes med anpassade hudvårdsprodukter, kost och kosttillskott som reglerar och balanserar huden. Görs med fördel i kur om 6 gånger då även rabatt ges.

ANTI-AGE BOOST  

(50min 595kr)

Ingår; ansiktsrengöring, hudanalys, exfolierande kemisk peeling, tillföring av hyaluronsyra för fuktbindning, lifting ansiktsmassage, anti-age mask och avslutningsvis en ampull med serum som boostar hudens kollagen och stramar upp huden. Görs med fördel i kur om 6 gånger, då även rabatt ges. 

 

KURBEHANDLINGAR (6 ggr)

Fri konsultation inför en kurbehandling.

AKNE HOLISTIC KUR  

(50min 3213kr), 10% rabatt på ord.pris 3570kr.

Ingår; Behandlingen är densamma som i Akne Holistic, men här tillkommer även ett kompendie med individanpassad kostrådgivning och egenvårdsrekommendation som du också får med dig hem. Kuren görs en gång i veckan.

Återbesök, vid Akne Holistic kur  

(50min 0kr)

Tider för de resterande 5 gånger av aknekuren bokas in här.

ANTI-AGE BOOST KUR 

(50min 3213kr), 10% rabatt på ord.pris 3570kr.

Ingår; Behandlingen är densamma som i Anti-age Boost. Kuren görs en gång i veckan.

Återbesök, vid Anti-age Boost kur  

(50min 0kr)

Tider för de resterande 5 gånger av anti-age kuren bokas in här.