Kliniken erbjuder ekologisk och holistisk hud- och friskvård för att uppnå optimal hälsa utifrån ens egna förutsättningar. Hur vi mår på utsidan speglar ofta hur vi mår på insidan och vice versa. Kroppen är komplex, men allt hör samman! Med en individuell helhetssyn och professionell hjälp av behandlingar och tjänster inriktade på ekologisk hudvårdsterapi och funktionsmedicinsk näringsterapi är målsättningen att ge dig en friskare hud och bättre hälsa.

  • Använder ecocertifierade och naturliga hudvårdsprodukter av högsta kvalitet i alla behandlingar och till försäljning.
  • Har försäljning av kvalitetssäkra kosttillskott, förmånliga klippkort och fina presentkort.
  • Friskvårdsbidrag tas emot från ActiWay.
  • Behandlingar och tjänster som ingår i friskvårdsbidraget är; klassisk nack- & ryggmassage, ansiktslymfdränage massage och personlig kostrådgivning.

Det är aldrig för sent för nystart! Kroppen har en fantastisk förmåga att läka sig själv om vi förändrar förutsättningarna med; bra kost- och motionsvanor, god sömn, rena och naturliga hudvårds- och hygien produkter, mindre stress och toxiner samt mycket skratt. Visst finns det tillstånd som kroppen inte klarar själv, men du kan börja med att göra små förändringar och mer medvetna val i vardagen så är du på rätt väg.

Varmt välkommen att boka in och unna dig en behandling/tjänst, eller ge bort i present till någon du bryr dig om!