OM FÖRETAGET

Optimalicum AB finns på Kronobergsgatan 2 i Växjö City och drivs av Hud- & Näringsterapeut Fatima Bouchtaoui. Företaget har;

  • F-skatt och momsplikt
  • Ansvarsförsäkring
  • Tystnadsplikt och förvarar journal enligt klienten på ett betryggande sätt

Det är en hud- och friskvårdsklinik som tillhandahåller behandlingar och tjänster med inriktning på ekologisk hudvårdsterapi och funktionsmedicinsk näringsterapi samt försäljning av; exklusiva ecocertifierade ekologiska hudvårdsprodukter, högkvalitativa kosttillskott, förmånliga klippkort på behandlingar och fina presentkort.

Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Samarbetspartners

  • Alpha Plus - De utvecklar och distribuerar högkvalitativa kost- och näringstillskott via terapeuter, e-handel och hälsofackhandel, en annan integrerad del av verksamheten är även att inspirera och sprida kunskap om friskare livsstil.
  • Nutri Tech - Nutri-Tech Scandinavia AB är ansvariga i Sverige för hårmineralanalyserna och representant i Skandinavien för Trace Elements, Inc. i USA. Trace Elements, Inc. är ett internationellt laboratorie- och näringskonsultföretag som förser terapeuter och läkare med högklassiga hårmineralanalyser.
  • ActiWay - Tjänster som ingår i friskvårdsbidraget hos mig är;  massage, kostrådgivning och stresshantering. Dessa alternativ är godkända hos Skatteverket och kan erbjudas som skattefri friskvårdsförmån av arbetsgivaren. Du som har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare, via ActiWay kan använda det som betalningsmedel hos mig.

Ä

OM MIG

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund (KrY) & Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) och utbildningar jag har är;

  • Auktoriserad Hudterapeut, Diplomerad Ört- & Näringsterapeut, 60 högskolepoäng i Basmedicin

Med fokus på hela dig arbetar vi tillsammans både kort- och långsiktigt med de mål och förutsättningar du har att jobba med. Jag hjälper att kartlägga din hälsa och vägleda dig framåt, för att uppnå din potential till en balanserad hud och bättre hälsa. 

Varmt välkomna!

Ändra texten genom att klicka på Redigera i el